Jan 24, 2015

Za njega i nju...Posle dosta vremena imam slobodnu subotu. Osećaj je zaista čudan. Kada se zaposliš jednostavno se sve promeni. Nastupi manjak vremena za sve one aktivnosti koje su ti do tog trenutka bile podrazumevane, ali ne žalim se. 

Kako to obično biva, Marfi umeša svoje prstiće pa počne kiša da pada baš tada. Gde ići po kiši nego do kuhinje da se skuva kafica za njega i mene. 

Uživajte u suboti!

Mah-mah

9 comments:

 1. I cimerke koje nema :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Biće kad cimerka dođe i za nju i još plus milka cow ;)

   Delete
 2. Nekad mi i najvise prija kad imam neki slobodan dan (mada su mi sad svi slobodni) a napolju pada kisa i ruzno je vreme i znam da ne moram nigde da idem,osim u krevet da se ususkam.. :)

  ReplyDelete
 3. kad idem na posao onda nemam vremena da obraćam pažnju na neke stvari na koje inače obraćam pažnju kad sam kod kuće. vremenom te stvari na koje ne obraćam pažnju prestanu da postoje, npr, prašina, prozori sa flekama od kiše i slično. a pošto ne postoji šta da se zamaram ?

  i eto ti odmah slobodnog vremena haha

  uživaj u svim narednim subotama :)

  ReplyDelete
 4. Ponekad su najlepse te kisne subote kad se nista ne radi. Samo se uziva u malim stvarima, kao sto su toplo cebence, kafica i dobra knjiga. Ili kafa za dvoje. :)

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete